ساخت ساختمان‌ها و پل‌های بتنی قوی به کمک سبزی‌ها!

نویسنده : کلینیک بتن ایران
تاریخ ثبت : 25 تیر ، 1397
وب سایت رسمی کلینیک بتن ایران (مهندسین مشاور مهرازان پایدار):
محققان موفق شدند تا کلید ساخت پل‌ها و ساختمان‌های قوی را در سبزی‌ها کشف کنند.استفاده از سبزی‌ها برای سلامتی بسیار مفید است، اما محققان اظهار کردند که این مواد غذایی می‌توانند در ساخت ساختمان‌های سبز و مقاوم هم استفاده شوند.مهندسان در دانشگاه لنکستر دریافتند که چگونه می‌توان ترکیبات بتن را با استفاده از الیاف سبزی‌های ریشه‌ای تقویت کرد.ریشه سبزیجات، مقدار کلسیم سیلیکات هیدرات را افزایش می‌دهد که ماده اصلی کنترل عملکرد بتن و توقف هر گونه ترک در آن است.


بر اساس یافته‌های اولیه این آزمایش، مخلوط‌های بتنی از جمله پلاکت‌های نانو از چغندرقند یا هویج به طور قابل توجهی خواص مکانیکی بتن را بهبود می‌بخشند.صنعت ساخت‌وساز در جستجوی روش‌هایی برای جلوگیری از انتشار کربن است. سیمان، یکی از مواد اصلی بتن است و تولید آن، هشت درصد از گازهای گلخانه‌ای جهان را تشکیل می‌دهد و پیش‌بینی می‌شود که طی ۳۰ سال آینده با توجه به افزایش تقاضا، این مقدار دو برابر شود.
محققان افزودند: توسط این روش می‌توان با استفاده از انرژی کمتر و سازگار با محیط زیست، مواد بتنی مقاوم‌تری تولید کرد.
6LejitwhAAAAANvn8APaMURvuVWIRBhNqoFP0e9r